Na radnoj površini matericu kameru

Na radnoj površini matericu kameru
Detalji o proizvodu

Ideš na veliko medicinske, hirurške oftalmiиna površine matericu kameru iz Kine, iz jedne od vodećih površine matericu kameru za oftalmologiju proizvođači i dobavljači Dobrodošli proveri cenu sa nama.

TNF-505 non-mydriatic digitalni matericu kamera integriše funkcija mydriatic i non-mydriatic matericu fotografije. Na taj način, to možete lako ispuniti uslove dnevne Ambulantne usluge za oftalmologiju, a takođe će biti moćan alat za skrining matericu sa rastvorom slika efikasno i kvalitetno matericu. Pruža sveobuhvatnu matericu slike sa visokim smanjenje troškova. Vrhunski piksela rezolucije, SLR za obradu slika sistema i odličan optički sistem, su veće prednosti TNF505 matericu kameru od druge marke.


Spoljni SLR sistem za snimanje, pruža korisnicima jednostavan pristup visoke rezolucije fotografija.

Spoljni SLR imaging sistema, ne daje žive boje i bogati detalji samo takođe olakšava tako nadogradnja.Vrhunski piksela rezolucije nudi fantastično iskustvo sa detaljima.

Pruža 18 megapiksela slike i odličan optičkog sistem prikaza. Na ovaj način, fotografija će i dalje biti na kraju jasno posle delimičnog uveličanja, koji je od vitalnog značaja za dijagnostikovanje minimalne lezije.Integracija mydriatic i non-mydriatic matericu fotografije


Integracija mydriatic i non-mydriatic matericu fotografiju, u potpunosti zadovoljava potrebu za ispitivanje profesionalne matericu i matericu skrininga.


Jednostavan interfejs i jednostavno rukovanje

Jednostavan izgled, bogata imaging pomagača sistem i fokus pozicioniranje sistem sa dva pomoćna tačke, napravi operacija pristupačnih jer ni zelene ruke, koji nikad ne koristite kameru matericu.Pucnjava režimu niskog lampu

Kada odaberete u pucnjavu režim za nizak lampu, svetla i jasna matericu fotografija možete i dalje biti preuzeta. Istovremeno, pacijent's udobnost garantovano u super way.


Istraga