Fleksibilni i mobilni matericu za snimanje

Sve u jednom, sa ugrađenim kameru i računar, pet automatske funkcije za poboljšano lakoće u upotrebi, Monitor i indikator za operatera pomagati, navigacija stereo i panorama fotografiju, fleš nizak intenzitet i tiho preklopnu zvuk.

Pouzdano otkrivanje i praćenje retine poremećaja je ključ za osiguravanje visokokvalitetne negu i održavanje viziju svoje pacijente. Kao mobilniKamera u matericu, to je savršen za snimanje pratilac. Zbog kamera je non-mydriatic operacije i precizan Autofokus funkcija, zenice očiju nije potrebna. Svoje baterije pruža dodatnu fleksibilnost.


Šangaj nove oči medicinski Inc. je sveobuhvatan korporacija integrisanje više sektorima kao što su medicinski investicija, upravljanje, razvoj digitalnog oftalmiиna opreme, proizvodnje i General Agent oko Kina od američki TTI digitalni visoka definicija proizvoda. Neweyes je razvio vještine,Kamera u matericu;Optometry opremu;Oftalmiиna mikroskop.;Prerezati lampu; osvojili su autorska prava od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija o tomeKamera u matericuhttp://www.eyesmed.com/FUNDUS-Camera/