ХД конференцијска камера Видео конференцијска камера

Сензор: 1 / 2.8 инчни ЦМОС

Објектив: 20 пута

Ефективни пиксели: 4 милиона

Резолуција: Фулл ХД 1080П (1920 × 1080)

Камера за видео конференције високе дефиниције КТ-ХД20Ц је камера високе дефиниције за комуникацију која је наша компанија развила углавном за индустрију видео конференција. Користи 1 / 2.8-инчни ЦМОС сензор слике. Са 2,38 милиона ефективних пиксела, може се комбиновати са било којим кодеком и другим системима за излаз висококвалитетних слика високе резолуције.

Камера са камерама високе дефиниције КТ-ХД20Ц је наследила многе снажне функције Х100В видеоконференцијске камере, плус свој властити ултра-јасан квалитет слике, постала је заиста моћна камера високе дефиниције. КТ-ХД20Ц има широк угао гледања, уграђен објектив од 20к оптичког зума који може излазити слику односа 16: 9 и омогућити брзо и тихо померање / нагибање и снимање објеката у широком подручју са малим диркама. Такође има много згодних функција као што су ауто фокус / аутоматска експозиција, више унапред подешених поставки, инфрацрвене и даљинске контроле и још много тога. ХД Видео конференцијска камера КТ-ХД20Ц је идеална за видео конференције, учење на даљину и корпоративну обуку.

главна апликација:

Може се широко користити у видео конференцијама, учењу на даљину, телемедицини, црквеном обожавању, месту догађаја, судницама, мултимедијалним центрима, продавницама ланаца, транспорту, аеродромима и другим надгледањима.