Тржиште офталмолошке оптика има велики потенцијал

Тржиште инструмента за оптичку оптику може се сегментирати на основу типова хируршких уређаја, дијагностичких уређаја и неге вида. Сегмент хируршких уређаја може се класификовати у операције за операцију катаракте, уређаје за рефракциону хирургију, уређаје за глауком и операције витроереталне хирургије. Сегмент дијагностичких уређаја се може сврстати у тонометар, прорезне сијалице, фундус камере, ауторефрактометри, кератометре, системе оптичке кохерентне томографије (ОЦТ), гониоскопи, офталмолошка ехографија, флуоресцеинска ангиографија, периметри, пахиметри, зрцални микроскопи, топографи рожњака и други. Сегмент за негу вида може се категоризирати у објективима за спектакле и контактним сочивима. Тржиште рефрактивних хируршких уређаја може се даље поделити на екцимер ласер, ИАГ ласер, фемтосекундни ласер и микрокератом. Тржишни извештај о офталмолошкој оптици и инструментима може се даље класификовати у четири географије: Северна Америка, Европа, Азија-Пацифик и остатак света.

Тржиште за очну оптику и инструмент поседује огроман потенцијал захваљујући технолошким иновацијама и континуираном порасту гериатријске популације. Осим тога, све већа свест међу пацијентима за ефикасним дијагностичким платформама, побољшаном здравственом инфраструктуром и повећаном пенетрацијом минимално инвазивних операција такође се сматрају главни разлоги за раст очне оптике и тржишта инструмената. Тржиште се такође покреће старењем становништва које је више склоно поремећајима очију, а очекује се да ће повећати раст овог тржишта. Међутим, високи трошкови, економско успоравање и проблеми са политиком рефундирања су неки од разлога за које се очекује да омета раст тржишта очних оптичких инструмената.

Географски гледано, Северна Америка представља највећи део тржишта оптичких и инструменталних наочара, а затим и европског региона. Доминација ових регија на овом тржишту се огледа услед технолошког напретка и присуства добро обучених офталмолога. Осим тога, повећање свести међу популацијом пацијената, побољшаном здравственом инфраструктуром и повећањем преваленције операција катаракте су други разлози због којих се очекује да ће се тржиште показати здравим растом. Међутим, у блиској будућности очекује се да ће америчко тржиште смањити тржишни удео услед зрелости тржишта. Очекује се да ће азијско-пацифички регион у блиској будућности показати здрав раст, због побољшања здравствене инфраструктуре у регионима Индије, Кине, Јапана, Сингапура и Вијетнама. Поред тога, популација старења која је склонија очним поремећајима и растућем расположивом дохотку у азијском региону, такође је означена као још један главни покретач који повећава потражњу за очном оптиком и инструментом у овом региону.


Шангај Нев Еиес Медицал Инц је свеобухватна корпорација која интегрише више сектора као што су Медицинско-инвестициона, Менаџмент, Дигитална опрема за развој офталмологије, Производња и Генерални агент око Кине америчких ТТИ Дигитал Хигх Дефинитион производа. Вештине Невеиес су развијене, Фундус Цамера ; Оптометријска опрема ; Офталмолошки микроскоп ; Слит Ламп , освојили су ауторско право Народне Републике Кине.

Више информација о хируршком микроскопу : хттп : //ввв.еиесмед.цом/фундус-цамера/