Prerezati lampu pregleda

NaPrerezati lampuispit se koristi alatka koja vam pruža uvećani, trodimenzionalne (3-D) prikaz delova za oko. Tokom pregleda, tvoj doktor možete pogledati na prednjem delovima oko. Ovim krajevima uključuju jasne, spoljni pokrivanje (roznjace), objektiv i deo sa bojom (iris). Doktor možete videti i prednjem delu gusta tečnost (homogeno gel) koja puni velikog prostora u sredini oka.

Specijalni objektivi može staviti između naPrerezati lampui sa roћnjaиe (ili na roћnjaиa) da pomogne doktora da pogleda dublje strukture oka. Te strukture uključuju optičkog nerva, mreћnjaиi i oblast gde je tečnost crpi iz oka (drenaža ugao).

Kamera može biti priložen uPrerezati lampuda se slika različitih delova za oko.


Šangaj nove oči medicinski Inc. je sveobuhvatan korporacija integrisanje više sektorima kao što su medicinski investicija, upravljanje, razvoj digitalnog oftalmiиna opreme, proizvodnje i General Agent oko Kina od američki TTI digitalni visoka definicija proizvoda. Neweyes je razvio vještine,Kamera u matericu;Optometry opremu;Oftalmiиna mikroskop.;Prerezati lampu; osvojili su autorska prava od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija o tomePrerezati lampuhttp://www.eyesmed.com/SLIP-Lamp/Digital-slit-lamps/