Развој тржишта хируршких микроскопа

На основу примене, индустрија се категоризује у неуролошке и хируршке операције, офталмологију, пластичне и реконструктивне операције, онкологију, гинекологију и урологију, ЕНТ и стоматологију. Онкологија је најбржа растућа апликација са око 20% удела због повећане преваленце рака широм свијета. На основу крајњих корисника, тржиште оперативног микроскопа класификовано је у клинике лекара / стоматолога и болнице. Болнице су највећи крајњи корисници.

Већи број операција и финансијска подршка од стране владе, већи број пацијената и операција и већи број финансијских способности пацијената су главни покретачи овог сегмента. Независне клинике расте са значајном стопом од 10% у предвиђеном периоду. Процјењује се да је доступност мањих оперативних микроскопа и индустрије стоматологије у порасту потражња за овом сектором.

Индустрија је категоризована у стоно, на котачима, плафонима и зидним уређајима. Током предвиђеног периода, очекује се да ће микроскопи на клештима имати значајно учешће у 2015. години. Компактност и боље одржавање чишћења ових уређаја су кључне карактеристике покретања раста.

У 2015. години тржиште хируршких микроскопа у Северној Америци доминирало је глобалним приходом прихода, са преко 30% удела због широке техничке примјене и побољшаних здравствених установа у региону. Очекује се да ће азијско-пацифички регион показати висок раст због присуства огромног потенцијала повезаних са здравственим услугама у региону. Индија и Кина очекују да буду најбрже растуће земље у региону због огромне популацијске базе и повећања владиних иницијатива за побољшање здравствене заштите.


Шангај Нев Еиес Медицал Инц је свеобухватна корпорација која интегрише више сектора као што су Медицинско-инвестициона, Менаџмент, Дигитална опрема за развој офталмологије, Производња и Генерални агент око Кине америчких ТТИ Дигитал Хигх Дефинитион производа. Вештине Невеиес су развијене, Фундус Цамера ; Оптометријска опрема ; Офталмолошки микроскоп ; Слит Ламп , освојили су ауторско право Народне Републике Кине.

Више информација о хируршком микроскопу : хттп : //ввв.еиесмед.цом/фундус-цамера/