2016 Pothodniku sastanka, ChicagoGovornica br: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

Predsjednik Američke akademije za oftalmologiju (Pothodniku) je osnovan 1980 godine, sada ima više od 7 000 članova. Kao worldand #39; s najveće i najobimnija naučna konferencija o oftalmologije, Pothodniku pokriva sva pitanja oftalmologije i specijalistima. To je najbolje mesto da biste saznali na licu mesta obrazovanja sa kolegama širom sveta. Pothodniku Izložba je takođe na worldand #39; s najbolji platforma za prikazivanje međunarodne vezanih za oftalmologiju medicinskih proizvoda i opreme, pronaci kupce, da se razvije nova tržišta i promoviše međunarodni publicitet.

Glavne teme konferencije: katarakte, kornealnog i spoljni bolesti, glaukom, očnog zapaljenja, sajtu, oftalmologije, oftalmologija, oftalmologija, oftalmologije, oftalmologije, razrokosti operaciju, retinalne bolesti, homogeno bolesti, vizuelni rehabilitacija itd.


Na ekranu
Kamera matericu za ruku


HD snimanje i stabilnim poslovanjem

Nonmydriatic i širok prikaz

Jednostavno rukovanje i portabl nositi

Servis veliki podataka i raznih režim za čitanje

Upucao i čuvanje, prenos u realnom vremenu matericu fotografija preko WIFI
Digitalni portabl prorez lampu

Visoka definicija andStable slika

10 puta uveličavanja i u realnom vremenu prikaz za snimanje visoke definicije, za preciznije detaljne presudu


Potpuno novi optički Systemand veliko polje prikaza

Profesionalni optički dizajn za prednje fotografiju te pruža jasan i bistar pogled.


Jednostavno rukovanje i izvrstan Prenosivost

Elegantan izgled sa Ergonomics i bili humanizovani aplikacije, pruža više praktične i moćan proizvod. Jedno dugme, Anterior sliku u HD je zarobio.


Nezavisno istraživanje i razvoj adaptera grupu na nove oči