Povećao se za 400-fold u 10 godina, kakvu šansu da li novi pogled uhvatio?2015 godine, prihodi od 164 miliona juana, neto profit od više od 40 miliona juana, kao novi OTC tržištu preduzeće, nove oči poslovnih rezultata nije inferioran da neke kompanije A-deo. A pre deset godina, kada je firma osnovana u Tongji univerzitet nacionalnog univerziteta nauke parka, godišnji prihod je bio samo 37 miliona.

Pokrenuto je sa digitalnim rešenjima za oftalmiиna opremu, niz oftalmiиna opreme su u prostor za nove oči. Osnivač i predsednik gospodin Tang Delin rekao istraživačke grupe, kompaniju je zasnovao sa kamerom digitalni matericu.

Kada digitalni fotoaparati su utiče na tradicionalni marketing, film, pre više od deset godina postalo je teško za oftalmiиna bolnice da obezbedi filmova za pacijente. Prisustvujem ovome, kao na equipmentmaintenanceworker u oftalmiиna bolnici, došla je misao da gospodin Tang: kreiranje digitalnih rešenja za tradicionalni kamera matericu. Uspešna transformaciji matericu kameru iz sredstava koja nisu digitalna signala u digitalni signal, ne napravio skupu opremu, nastavite da radite samo takođe doveo prihod od 20000 JUANA Mr.Tang. Sa uvid poslovne prilike, Mr.Tang je dao otkaz i pokrenuo sopstveni posao.Gospodin Tang: "ove opreme je trebalo da bude eliminisan iz bolnice koji je provodio 500 hiljada na digitalnim mašinama. Ali treba nam ony 80 hiljada napraviti digitalne mašine. Na ovaj način, veliku količinu troška će biti sačuvana i smo da nastavi rad ovim mašinama. "I takođe će sačuvati puno vremena za doktore jer više film treba da budu odštampane."Pre 2015 godine, sve kamere matericu u bolnicama su tip filma, 1200 jedinica u Kini i 10000 jedinica u celom svetu. Sad, na tržištu od matericu digitalna kamera je potpuno razvio.

Trenutno, nove oči se suprostavlja novi problem: šta dalje? Gospodin Tang ima za cilj na drugoj mašini oftalmiиna — — prorez lampu. Prorez lampa je neophodnu opremu za oftalmoloske preglede. Pre nego što stignemo digitalni, postoje 12000 jedinica u Kini i 50000 jedinice na celom svetu. Ako digitalni transformacije su napravljene od strane trošak od 30 hiljada juana za svaku jedinicu, veličina tržišta je 1,5 milijardi juana.


Šta se dešava nakon pretvoreni su svi stari oftalmiиna masine? Video snimak sistem za hirurške mikroskop, zapisuje celu operaciju, koja pruža savršeno rešenje za medicinske sukobe. Saradnja sa Zeiss, jednom kad Zeiss prodaje hirurški mikroskop, snimanje video zapisa sistem nove oči će kupiti zajedno. Sistem za snimanje video zapisa ne samo može koristiti iz oftalmologije, nego i u ortopediju, neurohirurgija i drugih odeljenja. Ima veliko tržište, i mnogo konkurentniji cenu nego sisteme preko mora.