Preokrećući ogledalo u uspravan hirurški mikroskop slike

Ogledalo sa okretanjem mogu se staviti između cilj objektiv i sistem za objektiv na mikroskopu posluju na uspravni slike kada homogeno hirurgija.

Za druge hirurški mikroskop, kao Leica mikroskop, treba da prilagodite.

Mi smo profesionalni proizvođač, specijalizovana za Beamsplitters i adapteri za na digitalizacije od prorez lampe andamp; Mikroskopima za deset godina.

Primarni konkurentne prednosti: brend-ime delova, zemlja porekla, elektronsku vezu, iskusnog osoblja, zeleni proizvod, garancija/garancije, međunarodni rejting, ambalaže, cena, karakteristika proizvoda, performanse proizvoda, brza isporuka opreme, kvalitet odobravanja, reputaciju, servisiranje, prihvatio manje porudžbine.

Nezavisnog žigove ili slika prikazana ovde su referenca samo za medicinske potrebe. Nije nam dozvoljeno da proda sve stavke koji nose takve žigove.


Šangaj nove oči medicinski Inc. je sveobuhvatan korporacija integrisanje više sektorima kao što su medicinski investicija, upravljanje, razvoj digitalnog oftalmiиna opreme, proizvodnje i General Agent oko Kina od američki TTI digitalni visoka definicija proizvoda. Neweyes je razvio vještine,Kamera u matericu;Optometry opremu;Oftalmiиna mikroskop.;Prerezati lampu; osvojili su autorska prava od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija o tomeHirurška mikroskop.http://www.eyesmed.com/FUNDUS-Camera/