ЈенЛаб нуди нови квалитет чек за трансплантације рожњаче

Рожњаче болести су други највећи узрок слепила у свету. Када конвенционална медицина не, призор пацијента могу да се врате само кроз трансплантацију донираних људских рожњаче.

Рожњаче Трансплантација је најчешћи поступак трансплантације у свету. Међутим, нема довољно донатора да задовоље потражњу, са временом чекања све док девет месеци за донирала рожњаче. Додавање проблема, велики број донираних узорака су непогодне за трансплантацију због медицинском картону донатора или због лошег квалитета ткива, као што је ниска густина ендотел ћелија. Нормално, донирала рожњаче се чува дана, или чак недеље, у посебне контејнере пре трансплантације.

Рожњаче Трансплантација је најчешћи поступак трансплантације у свету

Мултипхотон томографија
Тренутно, провере квалитета на поклоњене рожњаче обавља прорез лампа испитивања, пружање информација о рожњаче анатомије и морфологије. На ЈенЛаб , развили смо нови поступак са бољом резолуцијом, пружа додатне информације на метаболизам ћелија, као и структурне организације строме колагена. Метод се зове мултипхотон томографија (МПТ).

ОПТ на основу скоро инфрацрвене фемтосекунд ласерском технологијом је већ у клиничкој употреби да обезбеди неинвазивна, налепнице без оптичке биопсија људске коже. Тренутне апликације укључују рано откривање црног рака коже, процену анти-агинг козметике и мерење проређивање коже у астронаута Након дуготрајног простор путовања.

Сада, са средствима из програма Хоризонт 2020 ЕУ (грант 726666, ласерски ХИСТО, фаза 2-МСП), ЈенЛаб је пионирски коришћење ОПТ за побољшану проверу квалитета рожњаче трансплантација, оптичким метаболичке снимање, колагена сликање, и липид / вода снимање. Метаболичка стање може проценити путем флуоресценције живота аутофлуоресцент коензима. Мрежа колагених влакана може снимане другог хармоника генерације (СХГ), где је инфрацрвени ласерски зрак пребачен у слабом плавом светлошћу. Хемијска информације о дистрибуцији липида и садржаја воде може бити преузето брзом Раман (Царс) спектроскопије. АУТОМОБИЛИ такође отвара пут за проучавање фармакокинетику капи за очи.

Јасно поглед у рожњаче
У МТП процесу ЈенЛаб је, више детектори омогућавају симултано мерење аутофлуоресценце, флуоресценције век трајања, СХГ и колима са неудатим осетљивошћу фотона. Типичан оптички део састоји се од 512 к 512 пиксела траје само шест секунди. Интрацелуларна ћелије и колагена мрежа може се одмах види на екрану.

У првом клиничке студије на Саарланд Университи Медицал Центер, показали смо МПТ слике могу да се користе за карактеризацију морфологију рожњаче слојева, интратиссуе ћелије, колагена мреже, као и метаболизам људских рожњаче. Штавише, бактеријски контаминација се може детектовати.

Занимљиво метаболизам различитих интратиссуе ћелија је нађено да се повећава са временом након донације, док је метаболизам важних ендотелних ћелија опада. Стога, МПТ могу користити у циљу оптимизације процедуру за складиштење и да оцени право време за трансплантацију.

Верујемо да, у наредних неколико година, ОПТ могу се користити за провере квалитета високог нивоа дониране рожњаче за трансплантацију у циљу повећања броја позитивних хируршких резултата. Осим тога, у виво МПТ ће врло вероватно бити запослена на људском оку како би открио болести као што су дијабетес кроз директним погледом у тело путем људског провидног прозора: рожњаче.

Шангај Нев Еиес Медицинска Инц основана је 2005. године, а добио објављен у 2012. То је први пут објављен компанија у офталмолошке медицинске области.

Специјализовани смо у дигитални систем видео снимања за офталмолошке опреме, као што су слит ламп микроскопом, микроскоп Фундус камером, офталмолошке хируршког микроскопа, АБ скенирања, офталмоскоп, и сл

За више информација кликните: хттп://ввв.еиесмед.цом/продуцтс