Priprema čaše pre koja je Optometry Optometry opreme koje se najčešće koriste u procesu

Pre

Pre nego što se priprema u case, optometry je obavezno za program. U međuvremenu, optometry je točna, iskustva koja nije profesionalni optometrista, optometry oprema je dobro ili loše, takođe su odigrale odlučujuću ulogu.


Optometry opremu, sada postoje mnoge, najčešće se koriste sledeći klase, vam predstavim jednog po jednog. Tako da svi mogu da razumem, ali i svima u trenutku priprema za okvire za naočare, olakšavaju razlikovanje profesionalnih optometry jedinicama ili ne.


1 vid, kutiju tabela: instrument za testiranje vizuelni Pross.

2, proveri disk: uspostavljena od strane optometry testovi; test se koristi za otkrivanje oko diopter, hodanje da probam da posmatram i takođe kao neutralizacija testirati standarde.

3, blizu izoštrenosti grafikona: da detektuje blizu; i lightbox-tip oko grafikon koristi ondifferential dijagnoza valnu statusa.

4, fokusirajući se baterijsku lampu: koristi za oko potvrdu, kao neki pomoćni osvetljenje; koristi se i kao posmatranje svetlo refleksi svetlo i projekcija svetlosnom izvoru koristeći poenta kornealnog refleksa.

5, vladari: merenje interpupillary; Dvostruka i naoиare okvire sa sočivima veličine alatke za merenje.

6, audicija: za prelamanje test, pokušajte da hoda na sebi domaćin objektiv alatki koje se koriste u procesu;

7 i potvrdu senka ogledalo: i pozvao retine ogledalo; oprema ima dve vrste, jedan za svetlo projekcija tačke kao tip (nazivaju tačke kao potvrdu senka ogledala); je za bend lagano projekcija tip (se nazivaju bend potvrdu senka ogledalo), proverite senka ogledalo oblika za rod kao; profesionalac od čaše optometry sobu u je imperativ je koji je, dok je optometry osoblje mora da savlada ove opreme operacija sposobnosti.