Hirurška mikroskop za oftalmologiju

Proizvod je mikroskop duplo njuљka.oљtar operacija koja je dizajnirana za dvojicu. Pomoćnik njuљka.oљtar takođe mogu da menjaju kao protivnika njuљka.oљtar. Oиna operacija i ruku operacija je primenljiva.

Podesivi opseg za zenicu udaljenost: 55 mm ~ 75mm

Prečnik polje: F46 ~ F8.5 mm

Objektivni fokus: f = 200mm

Opcionalni ciljevi: f = 250mm / 300mm / 350mm / 400mm

Rad udaljenost: 195 mm

Maksimalna rezolucija: 126LP / mm

Osvetljenje Sourc:15V / 150W, medicinski hladno-odraz halogen lampe

Filter: UVandamp; IR filtera, žuta spot zaštitu filtera, redfree, GG435, GG475

Maksimalna visina za mikroskop: 1710 mm

Postizanje radijus od ruku: 1320 mm

Prilagodljive vertikalni opseg: 710 mm ~ 1310mm

Arthrosis Fixati: elektromagnetnih brava

Pakovanje volumen: 1.494 m 3, 5cartons

Ukupna težina: 302 kg

Primarni konkurentne prednosti: brend-ime delova, zemlja porekla, elektronsku vezu, iskusnog osoblja, zeleni proizvod, garancija/garancije, međunarodni rejting, ambalaže, cena, karakteristika proizvoda, performanse proizvoda, brza isporuka opreme, kvalitet odobravanja, reputaciju, servisiranje, prihvatio manje porudžbine.

Nezavisnog žigove ili slika prikazana ovde su referenca samo za medicinske potrebe. Nije nam dozvoljeno da proda sve stavke koji nose takve žigove.


Šangaj nove oči medicinski Inc. je sveobuhvatan korporacija integrisanje više sektorima kao što su medicinski investicija, upravljanje, razvoj digitalnog oftalmiиna opreme, proizvodnje i General Agent oko Kina od američki TTI digitalni visoka definicija proizvoda. Neweyes je razvio vještine,Kamera u matericu;Optometry opremu;Oftalmiиna mikroskop.;Prerezati lampu; osvojili su autorska prava od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija o tomeHirurška mikroskop.http://www.eyesmed.com/FUNDUS-Camera/